Няма друга европейска държава, която да иска компенсация от ЕС

...
Няма друга европейска държава, която да иска компенсация от ЕС
Коментари Харесай

Никола Янков: Парите за бежанците са капка в бюджета

Няма друга европейска страна, която да желае отплата от Европейски Съюз за проявена взаимност, длъжни сме да помогнем на хората в покруса в Украйна. България може да подслони доста бежанци. Държавните разноски са към 10 000 лева на калпак, в случай че има 40 лева Това съобщи Никола Янков, зам.-бивш министър на стопанската система, пред бТВ. Това, че ще е обеднеем е политическа позиция и това е неприятен сигнал към Европейски Съюз, би трябвало да вземем позиция съвместима с сътрудниците си. Страната е лъкатушеща в позицията си във връзка с НАТО на територията на страната си, счита още той.

Инфлацията ще е доста по висока, надалеч над 10% от плануваната поради високите цени на базови метали, петрол, газ, което е разследване на излизането на Русия от главните пазари, уточни той. Янков изиска да се отиде на терен да се ревизира работата на интерконектора при Гърция, той персонално се съмнява, че някой работи там. България не е мощно газифицирана, това е значима суровина за химическите фабрики, металургията, само че за нас няма да е подобен удар. Няма проблем със зависимостта от русия газ, изясни той.
 Хотели ще вземат по 40 лева дневно за украински емигрант
Хотели ще вземат по 40 лева дневно за украински емигрант

Средствата ще се отпускат единствено в случай че до 31 март бежанците са се записали

По думите му от ден на ден производства ще се насочват към Европейски Съюз, България би трябвало да е бенефициент, само че в случай че поддържаме позицията си ще бъдем подминати от тези процеси, сподели Никола Янков. Русия претърпява обществена детонация, чакат се процеси хиперинфлация, изключително мораториум върху корпоративните облигации, както и да се маскира ще има тежки последици и в Русия ще преживеят зимата като България през 1998 година Допълнителни наказания ще доведат до редуциране на съветската стопанска система за години напред, проучва той . Янков даже планува ¾ от съветското държавно управление да се смени доста скоро.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР