Няма допуснати нарушения на обществения ред по време на масовите

...
Няма допуснати нарушения на обществения ред по време на масовите
Коментари Харесай

МВР: Задържан е мъж със забранени предмети по време на мероприятията с папа Франциск в София

Няма позволени нарушавания на публичния ред по време на всеобщите мероприятия по отношение на визитата на Папа Франциск в София. Към момента има един арестуван – мъж на 58 години. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Той е бил видян от чиновници на реда на един от централните булеварди със неразрешени предмети и е отведен в столично районно ръководство.

Предвидените събития от визитата не престават по стратегия. Призивът към жителите, които желаят да участват на обществените прояви, е да се насочат местата, на които те ще се състоят колкото се може по-рано, контролните пунктове имат подготвеност за инспекции 3 часа по-рано от плануваното начало на деянията.

Изискванията са да не се носят обемисти багажи, което би лишило повече време при реализирането на инспекциите. Няма да се позволяват хора в очевидно нетрезво положение и такива носещи огнестрелно и хладно оръжие.

За времето на провеждането на мероприятията няма да се позволява потреблението на дронове, с цел да не се заплашва животът и здравето на присъстващите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР