Няма доказателства за сговор между предизборния екип на американския президент

...
Няма доказателства за сговор между предизборния екип на американския президент
Коментари Харесай

Докладът на Мълър се превърна в бестселър

Няма доказателства за сговор сред предизборния екип на американския президент Доналд Тръмп и Русия. Това се показва в окончателния отчет на специфичния прокурор Робърт Мълър, който беше показан обществено. Интересът към документа е толкоз огромен, че той към този момент се трансформира в бестселър.

Пикантни детайлности като да вземем за пример реакцията на Доналд Тръмп при новината за назначението на Робърт Мълър за специфичен прокурор се съдържат в неговия отчет. " С мен е свършено ", споделил Тръмп и се свлякъл във фотьойла си в Овалния кабинет, написа в документа от над 400 страници.

Описаните събития от 2016 година по време на предизборната акция за президентските избори в Съединени американски щати изостриха любознанието. Издатели възнамеряват да разгласяват книгата под авторството на Мълър, макар че и в този момент текстът е наличен и може да бъде открит гратис на уеб страницата на Министерството на правораздаването.

Най-бърза се оказа книжарница в Масачузетс, която стартира да продава копия от отчета на Мълър, безусловно часове след разгласяването му.

Алекс Мериуедър, книжарница в Масачузетс: " Имаме печатарска машина от дълго време и беше вълнуващо да забележим по какъв начин за пет или 10 минути от нея излиза книга ".
Друго професионално издание с отчета се популяризира в Амазон и към този момент се трансформира в бестселър. Книгата се чака да излезе от щемпел на 30 април на цена 9.20 $.

 Тръмп за отчета на Милър: Играта свърши Тръмп за отчета на Милър: Играта свърши
Играта свърши! Така в стила на сериала "Игра на тронове " американският президент Доналд Тръмп разяснява окончателния отчет на специфичния прокурор Роб...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР