Няма доказателства, че става дума за умишлено нападение над територията

...
Няма доказателства, че става дума за умишлено нападение над територията
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Няма нужда от приказки НАТО влиза във войната

Няма доказателства, че става дума за съзнателно нахлуване над територията на Полша. Няма съображение даже за Това съобщи някогашният шеф на Националната разследваща работа Димо Гяуров пред БиТиВи за

Той изясни, че това е противен случай, само че дано малко да се изпусне въздухът и да се успокоим, тъй като на този стадий няма съображение за член пети от контракта с на НАТО и приказки от вида " НАТО влезе във войната ". Може да става дума за украинска ракета отправена от силите за противовъздушна защита от страна на Русия.

Според него е допустимо да се организира обективно следствие, с цел да се покаже за какъв вид оръжие става въпрос. Това ще даде ясна информация какво е пристигнало, от кое място е пристигнало и на база на това ще се направи изводът, чака Гяуров.
 Елена Поптодорова: Няма доказателства ракетите да са изстреляни от Русия
Елена Поптодорова: Няма доказателства ракетите да са изстреляни от Русия

Няма доказателства ракетата да е изстреляна от Русия

Той уточни, че българската противовъздушна защита не е съвместима с другите държави-членки на НАТО.

И съгласно някогашния заместник-външен министър Милен Керемедчиев Русия не атакува страна-членка на НАТО и става въпрос за случай. Това не е пускане за груповата система за защита на НАТО. Трябва да се деескалира говоренето, тъй като случаят ще бъде употребен за ескалация на напрежението и да се вдигне на равнище НАТО-Русия, счита Керемедчиев.

Той добави, че има решение на Европейска комисия и страни-членки на Европейски Съюз да усилят военната помощ към Украйна. Инцидентът идва в подтекста на повдигането на боеспособността на Украйна благодарение на държавите-членки на НАТО, само че и на Европейски Съюз, посочи още Керемедчиев.
 Самолет на НАТО е следил съветската ракета, блъснала Полша
Самолет на НАТО е следил съветската ракета, блъснала Полша

Висш US военачалник е приказвал с полски и натоски колеги
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР