Няма договорка за външно министерство. Фиджи, Самоа и Катар са

...
Няма договорка за външно министерство. Фиджи, Самоа и Катар са
Коментари Харесай

Лена Бориславова за ротацията: Ако ГЕРБ иска министър, сменяме Калин Стоянов


Няма сделка за външно министерство. Фиджи, Самоа и Катар са единствените страни, които съвместяват позициите на министър председател и външен министър. Няма европейска страна, която си разрешава сходно нещо. Това съобщи Лена Бориславова в ефира на Нова.

Бориславова на няколко пъти акцентира, че подписано съглашение за Министерство на външните работи няма, без значение, че в управническата стратегия е ясно записано, че акад. Николай Денков след ротацията става вицепремиер и министър на образованието. Политическа партия обаче упорстват той да оглави Министерство на външните работи.

" ГЕРБ имат всички регулатори и цялата държавна администрация, която не може да бъде заменена за секунда. Във всяка регионална администрация имат най-малко един заместител, в случай че не шеф ", означи Лена Бориславова и съобщи " Ако ГЕРБ настояват, че нямат министър, да сменим Калин Стоянов ".

С „ обществено вайкане “, ГЕРБ целят нови избори – на национално и на локално равнище, сподели още Бориславова, визирайки София.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР