Няма Джаро, няма Маро, има Десиславо! Така се шегуват най-новите

...
Няма Джаро, няма Маро, има Десиславо! Така се шегуват най-новите
Коментари Харесай

Джаро - съученик на Десислава Радева, бил е разузнавач, готвач и архитект

Няма Джаро, няма Маро, има Десиславо! Така се майтапят най-новите почитатели на хитовото шоу „ Стани богат “. Причината – около старта на новото издание на милионерското предаване с водещ Михаил Билалов, паметливи бургазлии се присетиха за връзка сред Джаро и първата дама Десислава Радева.

Но не връзка, каквато звездата от „ Под прикритие “ и „ Четвърта власт “ съумя да завърже с няколко свои колежки след раздялата с японската си брачна половинка Саная, чието име всеобщо българските медии погрешно изписват Санае.

„ Връзката им е надалеч по-тривиална – двамата са били съученици в Бургас, където Билалов е израстнал. Тя пък е родена в близкото село Камено и попадат в едно учебно заведение като деца, само че по-късно се разделят в гимназиалните години “, споделят старите морски вълци от Бургас. Слухът за познанството на Джаро и почитателката на маркови рокли и секретарка на Слави Трифонов се възражда точно поради втория мандат на Радева като първа дама, а на Билалов  - като водещ на „ Стани богат “. Двамата даже не се сещат за взаимното си съученичество. До момента, в който звездата не се съгласява да взе участие в акцията на Радева „ Пазим езика си “ дружно с други артисти, артисти и общественици. Тогава при замяна на реплики се оказва, че са се разминавали по коридорите на учебното заведение в Бургас.

Съдбата обаче продължава да крои смешки с някогашните съученици  - клевета събира Билалов и Деси Радева в риалити-шоуто „ Фермата “ преди години, а двамата били толкоз втрещени от „ обстоятелството “, че ще вземат участие, колкото и когато открили, че са били съученици като хлапета. Нито един от двамата явно не е взел участие в риалитито за сцепване на дърва и недояждане в обори. А че животът на Джаро го е научил да знае техниката и по какъв начин се цепят дърва, и по какъв начин се оцелява на ръба на мизерията, това признава самият водещ на „ Стани богат “.

Днес раздаващ стотици хиляди левове от екрана и звезда от киното, Джаро на млади години е работил даже готвач. За да изкара пари за прехраната си в Париж, където отива, последвайки Саная – бясно влюбен и не компетентен и дума от родния език на изгората си. Всъщност, артистът е приключил ландшафтна архитектура, бил е шпионин в казармата, готвач в съветски ресторант в Париж, а след това получава пост във френски като началник. Умее да готви професионално, схваща от виновност, обожава френски сайдер и има алергия към морските блага. Любопитно е, че точно с помощта на работата му като готвач началото на „ Под прикритие “ е точно обвързвано с нея – Джаро посреща провинила се мутра, режейки шеметно морков на фона на класическа музика.

Във Франция обаче няма показност. Там прави всичко, с цел да се заплати наема от 600 евро – тогава непостижима сума за бежанец без съществено прехранване. Днес със постоянни приходи, Джаро признава, че готви за наслаждение, а ландшафтното си обучение му служи единствено да оказва помощ на другари. „ Понякога им рисувам скици на градините “, смее се Билалов.

Националната му известност като мафиота Петър Туджаров-Джаро го изстрелва отвън рамките на театралната сцена – в „ тв приемника “. Това обаче на Билалов не се нрави, макар че признава, че обича героя си като всички останали облици, които изиграва. Но и добавя, че не давал на дъщерите си като дребни да гледат телевизия – точно, с цел да ги защищити от поклонничество към такива като Туджаров. „ Защото публиката на „ Под приктие “ стартира от десетгодишните... “, призна преди време звездата.

Самият Билалов е надалеч от лустросания мафиот, с чийто облик завоюва почитатели. „ Аз съм прекомерно отегчителен човек, а Джаро има история. Като се погледна, какво да видя – бръчки, шкембе “, скромничи Билалов. Напуснал родния Русе едвам на 2 годинки, от дребен Михаил Билалов обикаля страната и света. Научил японски около брачната половинка си, само че не и съвършено, само че нямало по какъв начин да не мине с привет и бутилка алкохол при запознанството с тъста си. Който към този момент му е някогашен. Бурният живот на екранния Туджаров съвсем се припокрива с този, който Билалов заживя след триумфа на „ Под прикритие “. Тъй като брачната половинка му и дъщерите му не напуснаха Париж поради работата на Саная като дизайнер и учебното заведение на децата, Билалов бе обграден от алчни за популярност и обич колежки.

„ Сексът ми е обичан недостатък . Но е грях, а аз съм набожен човек. Сексът е действителност, а щастието е тогава, когато достигнем парадайса. Дядо ми споделяше, че мъжът би трябвало да е джентълмен с дамите денем и кавгаджия с тях през нощта. Правил съм секс даже до болежка “, не пази секрети артистът. Актрисите, хубавиците и изкусителките, които са се наслаждавали на такова благородство, съгласно слуховете не бяха една или две. Още преди развода си, Билалов се забърква с актрисата Весела Бабинова, по-късно имаше къса спекулация с Ирина Флорин, а зли езици го свързват още с водещата Шани и евъргрийна на родния мутренски ВИП - Дарина Павлова. Не обича да разисква обаче персоналния си живот, даже с по една дума отговаряше, когато го питаха за законната му брачна половинка. Париж ни раздели, споделя Билалов, само че раздялата не се отразява на двете му деца. Олга и Даная още го назовават „ тати “ с доста любов. А Билалов разкрива, че „ тати “ във Франция е верига магазини за евтини облекла. „ И бе доста смешно в учебно заведение, като кажат „ тати ”, и се подиграват другите деца “, смее се преди време артистът.

Днес към този момент пораснали млади дами, Даная и Олга не престават да са ентусиазъм за татко си. „ Уча се от децата, тях следя “, споделя Джаро. В последните 5 години той живее със сценаристката Ваня Николова, с която се срещат около работата си за сериала „ Връдки ”. Именно тя основава за него кино лентата „ Голата истина за група „ Жигули ”, който се трансформира в най-гледаната българска продукцияза 2021 година Въпреки че отошенията им са обществена загадка, те в никакъв случай до момента не са ги коментирали офциално.

Станал още по-обичан и известен със спектакъла си „ Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър “, със сюжет, написан отново от обичаната му Ваня Николова, Билалов признава искрено, че е изтощен към този момент от себе си. „ Всеки човек прави равносметки и те най-добре се вършат в такова време и това е плодородната част на това събитие. И човек, ще не ще, би трябвало да се откри със себе си. Човек би трябвало да се обърне обратно, да разбере кое е положителното и кое е неприятното, какво е и какво не е направил. Човек си вижда дертовете, като се вгледа обратно. И годините са това, което ме трансформират. Накрая мечтаем единствено за едно – да се превърнем в бебета-старци, които да издъхнат в нечии ръце “, споделя Михаил Билалов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР