Няма депозирано проекторешение в НС за промени в кабинетаВ 18.00

...
Няма депозирано проекторешение в НС за промени в кабинетаВ 18.00
Коментари Харесай

Няма депозирано проекторешение в НС за промени в кабинета

Няма подадено проекторешение в Народно събрание за промени в кабинета
В 18.00 ч, в края на работното време на деловодството на Народното събрание, не е подадено проекторешение на Министерски съвет за структурни и лични промени на държавното управление „ Борисов “ 3, съобщи кореспондент на БГНЕС.

След 8 часа разискване в Министерски съвет от дребната коалиция мълчат. Заседанието на Обединените патриоти или така наречен дребна коалиция е завършило, оповестиха от пресцентъра на Вътрешна македонска революционна организация. Според Катя Янева, ПР на Каракачанов, нямало реализирани договорености.

До този миг решението на съдружните сътрудници е обгърнато в безмълвие и неизясненост. Единствено Волен Сидеров, който излезе пръв от постройката на Министерския съвет, където се организира първо среща с премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, а по-късно среща на водачите на Обединени патриоти, бе пресрещнат от чакащи на студа публицисти и съобщи, че министър председателят ще дефинира дали ще има и кой ще е вицепремиер на мястото на Валери Симеонов. „ Аз съм просто народен представител “, извини се Сидеров.

В отсъствието на Сидеров другите двама водачи Красимир Каракачанов и Валери Симонов най- евентуално не са стигнали до единодушие и единна позиция по оставката на Симеонов като вицепремиер. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР