Няма държавен глава, при който да съм бил и при

...
Няма държавен глава, при който да съм бил и при
Коментари Харесай

Борисов: Радев не е девица, а нещо много по-лошо

Няма държавен глава, при който да съм бил и при който съветниците да не му дават листче, в случай че има огромни вложители, които желаят да дойдат. Това не е укоримо, нито наказуемо. Единственото укоримо е да се изкарваш девственица, до момента в който укоряваш другите.
Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти по отношение на оповестените връзки от последните дни.

" Не единствено не е девственица, ами нещо по-лошо! Защо е тази нервност - атакува нас, с цел да се оправдава, тъй като самичък сподели, че било неприятно доближаването и чатовете с предприемачи. Нормално е да се интересуваш кой ще е дипломат, когато си вложител в други страни, както е в Нигерия. Защо се оправдава? Какво неприятно има? ", пита Борисов.

Не съм момиче да си вардя есемеси. Някои, които се считат за мъже, си ги пазят, с цел да се потвърждават. За да отида при остарелия президент на Узбекистан, би трябвало да се уговориш с него, да се одобри министър председателят, да се открие цех. Не виждам защо е тази нервност в този момент. Ако е Борисов - това е неприятно, в случай че е Радев е нахлуване, съобщи министър председателят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР