Няма данни за замесени български граждани във връзка с операцията

...
Няма данни за замесени български граждани във връзка с операцията
Коментари Харесай

Маринов: Няма данни "Ндрангета" да извършва дейност у нас, не сме арестували българи

Няма данни за забъркани български жители по отношение на интервенцията в Италия против членове на Ндрангета /калабрийската мафия - бел.ред./, заяви в коридорите на Народното събрание вътрешният министър Младен Маринов, представен от Българска телеграфна агенция. В някои изявления бе упоменато и името на страната ни.

Свързали сме се с нашия представител в Италия и с представителя на италианската полиция в посолството в София, те ни увериха, че няма данни за български жители, не знам по каква причина името на България съществува в тази интервенция, това е формалната информация, заяви Маринов.Днес той е имал среща с протестиращите медицински сестри и е разпоредил инспекция по данните, които те са му подали. На този стадий обаче министърът отхвърли да разкрие кои лечебни заведения се ревизират.

Снощната акция в софийския квартал " Филиповци ", след всеобщия побой там, той разяснява като следващата битова история. Полицията се е намесила бързо, все още има осем души, които са минали през болнични заведения, един е с заплаха за живота - черепно-мозъчна контузия. Има седем задържани, ревизира се тяхната съпричастност, с цел да им се търси наказателна или административна отговорност. Младен Маринов уточни, че засиленото полицейско наличие ще има в квартала до нормализиране на ситуацията.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР