Няма данни за насилие върху 42-годишния охранител, починал e от

...
Няма данни за насилие върху 42-годишния охранител, починал e от
Коментари Харесай

МВР: Гардът не е издъхнал от бой, а от инфаркт в пловдивския кв. „Капана

Няма данни за принуждение върху 42-годишния охранител, умрял e от инфаркт в пловдивския артквартал „ Капана ”. Това заяви Министерство на вътрешните работи.

Образувани са две досъдебни производства след снощния побой в заведения в центъра на Пловдив. Едното е за настъпила гибел без данни за принуждение, а другото е за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди. Към 3,10 часа в събота през нощта е получен сигнал на телефон 112 за зародил спор в нощен клуб в пловдивския артквартал. Патрул на полицията открил, че двама пияни клиенти се скарали с двама от охранителите в заведението. Единият от гостите блъснал един от гардовете с чаша по главата. Скандалът се разразил още повече и на другия от охранителите му прилошало. Бил извикан екип на Бърза помощ. В колата за спешна помощ пациентът умрял. Извършен е обзор от правосъден доктор, който открил, че гибелта е настъпила вследствие на инфаркт.

В ареста е арестуван един от побойниците, който е 22-годишен.

От години поданици на артистичния квартал в Пловдив предизвестяват, че там е котило на пияници и наркомани. „ Нощем това място се трансформира във вертеп. Каква просвета? Няма такова нещо. Идват, пият, друсат се и постоянно има побоища. Ако на това му споделят култура… ”, разяснява притежател на дребен хотел в „ Капана ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР