Няма данни за жертви и пострадали деца. Разрушенията са колосални“,

...
Няма данни за жертви и пострадали деца. Разрушенията са колосални“,
Коментари Харесай

Руски въздушен удар по детската болница в Мариупол

Няма данни за жертви и потърпевши деца. „ Разрушенията са колосални “, споделят от градския съвет.

Украинският президент Владимир Зеленски назова нападението " безчовечие " и " военно закононарушение ". Той още веднъж прикани за прекъсване на убийствата. Организация на обединените нации окачестви офанзивата като " шокираща ", министър председателят на Обединеното кралство Борис Джонсън съобщи, че е " отвратителна и неморална ", оповестява theins.ru.

Бомбардировката е била целенасочена, екипажите на съветските изтребители са знаели какво нападат, разяснява одеският уебсайт dumskaya.net. Това излиза наяве от брифинг на съветското външно министерство, извършен четири часа преди офанзивата. В изказването си говорителката Мария Захарова загатва родилния дом в Мариупол, потвърждавайки, че въоръжените сили на Украйна са извеждали пациенти оттова и " евентуално ще симулират " съветско напаение.

Руските военни не позволиха в Енергодар автомобил на Червения кръст с жизненоважни медикаменти, по-специално инсулин. Оксана Бекетова, ръководител на районния клон на Украинското сдружение на Червения кръст в Запорожие, сподели пред The ​​Insider, че са пътували дълго, защото пътищата са минирани с касетъчни мини,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР