Няма данни срещу бившия шеф на КАТ да са водени

...
Няма данни срещу бившия шеф на КАТ да са водени
Коментари Харесай

Нов Тотален Обрат За Смъртта На Шефа На Кат - Казанлък!

Няма данни против някогашния началник на КАТ да са водени следствия за корупция и злоупотреби. Тялото на 44-годишния Николов беше намерено през днешния ден в ранния следобяд близо до родното му село Бузовград.

На мястото е открит и персоналния автомобил на Николов, както и служебното му оръжие. Мъжът е прострелян с един изстрел в слепоочието. Хората в родния на Николов Бузовград са в потрес и не имат вяра, че самичък е протегнал ръка на живота си. Кметът на селото Михаил Янушев дойде персонално на мястото, откакто научил, че тялото е намерено.
„ Това е в действителност огромна покруса.

Беше човек харизматичен, който би оказал помощ на всеки един и е помагал. В същото време беше огромен експерт в работата си ”, сподели Янушев. „ Снощи като чух по малкия екран плаках. И в този момент съм подготвена да рева за него.

За мен Тошко е доста добър. Нищо не е споделил – има ли проблем, няма ли ”, описа Иванка Желязкова, съседката на умрелия шеф на КАТ. Други съседи описаха, че Николов не е имал спор с никого в селото. Инспектор Красимир Пешев от пътната полиция в Казанлък е измежду последните, разговаряли с полицейския шеф два дни преди трагичната развръзка. „ Сутринта той имаше ПТП на Мъглиж с потърпевши хора и в тая връзка разговаряхме.

След това се видяхме към 13:30 ч. Коментирахме единствено служебни тематики. Лично аз не съм забелязал съответна смяна в него ”, описа Пешев. На този стадий не се знае какво е предиздвикало Николов да изчезне ненадейно с персоналния си автомобил и служебното си оръжие. Едно от догатките са здравословни проблеми. „ Просто имал сърдечни проблеми и му предстоят прегледи. Но нищо от това не е обвързвано със служебните му отговорности ”, сподели началникът на РПУ – Казанлък Стойчо Крачолов. Работата по случая продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР