Няма да влизаме в ролята на литературни критици, защото определено

...
Няма да влизаме в ролята на литературни критици, защото определено
Коментари Харесай

Няма да влизаме в ролята на литературни критици, тъй като несъмнено не сме, само че се натъкнахме на неуместен фрагмент от най-новата книга на Николета Лозанова.

Харесваме НиЛо, само че последното ѝ начинание откровено ни разсмя. Половинката на Ники Михайлов влезе в бизнеса с книги, издавайки първата си автобиография " Професия: Икона ". Иронията стартира още от заглавието и корицата, на която Николета театралничи с козичка. Сигурни сме, че има бездънен и прикрит смисъл в тези бюти фрагменти, само че евентуално ние не съумяваме да разбираем посланието.

Виж още: Инфлуенсърски смут: Беда сполетя Капитонова, тя се обърна към почитателите си за помощ

В Instagram се появи къс фрагмент от книгата на Лозанова, който ни предизвика да ви предупредим: За Бога, братя, не купувайте! Факт е, че за всяка публика има съответната музика, книги, занимания и филми, само че да дадеш 25 лева, с цел да научиш, че НиЛо работи единствено с експерти, които е значимо да познават новостите в света на грима и прическите, е цялостно безумство. Не и в такава ужасна инфлация. Ето в оригинал откъсчето, поради което не си коства да хвърляте пари напразно:

Виж още: Ново возило в гаража: Балан и Надежда се похвалиха с първата си фамилна кола

" Моят екип може да ме показа както супер секси мацката Николета, по този начин и да ме показа доста натурално и с почтено лъчение. Аз мога да се оставя в ръцете на екипа си със затворени очи и съм сигурна, че като ги отворя, ще се харесам. Това е доста значимо - и за моето самочувствие, и за моята работа. Ако съм на фотоси и не харесам грима и косата си, аз не мога да се вживея, не мога да театралнича добре, по напълно друг метод се държиш, когато се харесваш. Хубаво е, че работя с хора, които много схващат и се интересуват от трендовете в модата, тъй като има фризьори и гримьори, които са останали да живеят в съответни години и вършат едно и също цялостен живот ". 

Виж още: Джулиана Гани избухна: Плеймейтката атакува мускулестите жени 

 Instagram

Сериозно ли? Факт е, че Николета прави жестоки фотосесии, наподобява необикновено, само че в случай че ще правиш автобиография на 34 години, то най-малко се постарай да звучиш по-добре, тъй като всичко останало е разхищаване на хартия. Един документален филм за живота на НиЛо би бил по-интересен, само че не и книга.

" Ще ви позволи до своя кръг от страсти и хора, на които държа. Всяка прелистена страница ще ви дава нов слой към облика, за който всеки има мнение, само че малко същински познават. Образът, който от време на време не помня, че съм просто аз ", написа Нило в навечерието на издаванено на автобиографията си. Вероятно някогашната плеймейтка в действителност прави това с книгата си. Или най-малко тя по този начин счита!

Е, както и хората, които са закупили книгата към този момент. Николета се похвали, че още през първите 24 часа от издаването, над 2000 индивида са поръчали автобиографичната книга. 

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР