Няма да видим нито едно популярно лице в новото предаване

...
Няма да видим нито едно популярно лице в новото предаване
Коментари Харесай

Най-Сетне Порязаха Псевдо Виповете, Без Известни В “игри На Волята”

Няма да забележим нито едно известно лице в новото предаване на Нова телевизия “Игри на волята”. Шоуто, което започва през есента, се е спряло единствено на непопулярни хора, които ще се борят за победа и огромната премия от 200 000 лв..

Причината се крие в многото искащи, които желали да вземат участие в новото предаване. Заради това продуцентите решили да не се изхвърлят с известни персони, които желали непристойно високи възнаграждения.

“Никой не очакваше подобен огромен интерес от страна на хората. След като хиляди се записаха за кастинг, от екипа решиха, че ще си спестят доста пари, в случай че няма ВИП персони в този сезон, а ги запазят за идващ. Известните персони у нас се научиха да печелят лесни пари от риалити излъчвания и желаят от ден на ден и повече от финикийските знаци”, разкри пред Уикенд човек от екипа.

В началото в “Игри на волята” трябваше да вземат участие диетоложката Енджи Касабие дружно със брачна половинка си Рабих Ел Зейн, притежател на купата “Мистър Ливан”.
Енджи държала на всяка точка в контракта си и желала оптимално положителни условия и пари против уговорката в шоуто.
Именно претенциите на родните звезди отказали продуцентите от концепцията им да има тим с известни персони в шоуто, което ще води Алекс Сърчаджиева.

Първоначално желанието на продуцентите е планът да се снима в Мексико. Отказват се, тъй като бюджетът набъбва фрапантно и се стопират на вид за български плаж. Отсъствието на випове също способства за по-малкия разход от бюджета на шоуто.

В надпреварата вземат участие 24 индивида, разграничени на 3 тима, които непрекъснато се борят за по-добри условия на живот. Единият тим отвоюва привилегията да живее в разкош, вторият работи за поминъка си като рибарска бригада, а третият е пренебрегнат на необитаем плаж, където оцелява като че ли след морско корабокрушение.

“Това е международен тв формат, съгласно разпоредбите на който участниците живеят по отношение на личните си заслуги. Нищо не им е подарена!”, разяснява сбито изпълнителният продуцент на българското издание.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР