Няма да ви пречим да грешите, но едва ли ще

...
Няма да ви пречим да грешите, но едва ли ще
Коментари Харесай

ГЕРБ към ПП: Неадекватни сте! Живеете в свят на илюзии. Само стоите и пожелавате щастлив уикенд

Няма да ви пречим да грешите, само че надали ще можем да ви помогнем да се държите по-адекватно. С тези думи се обърна към „Продължаваме промяната“ Тома Биков от ГЕРБ. Така той отговори на декларация на ръководещите, че на всяко крачка срещат саботажи и опозиция, само че няма да се откажат от ръководството.

ГЕРБ ви е отговорна за всичко! За това, че не можете да се разберете за Българска народна банка, за парите за пътища, че сте се оплели в позицията за Северна Македония… Може да вярвате в това, тъй като вие живеете в свят на илюзии, разяснява Биков. И разгласи, че ръководещите могат единствено да стоят в министерския кабинет и да пожелават благополучен уикенд, правейки отпратка към скандалното видеоселфи, пуснато от министъра на културата Атанас Атанасов.

Говорите за бистрота, а представихме проект за възобновяване, който никой не е чел. Превръщате България в терен за.батерии, а не в място, в което да живеят хора, подлага на критика още Биков. И подсети на Политическа партия, че ръководството е тяхна отговорност.

Връщате се в тези времена, когато обяснявахте какъв брой са неприятни ГЕРБ и по какъв начин ще ги промените. Но в този момент към този момент не можете да разделите баницата, продължи Биков. Пренасяте се в света на илюзиите и това е проблем, добави той.

Не може мандатоносителят да споделя, че опозицията диктува дневния ред на обществото. Това значи, че вие нищо не вършиме, не управлявате, подлага на критика депутатът от ГЕРБ. И изясни, че в последните 6 месеца Народното събрание не е гледал нито един сериозен закон.

Цялото отговорност е ваша и за дневния ред. Опозицията е тук, с цел да ви показва грешките, изясни Биков.

Вашият дневен ред в идващите седмици е доста тежък. Първо, ще би трябвало да отговорите на въпроса за какво сте въобще в ръководството, продължи той. В този миг от пленалната зала се чуха крясъци.

Да, тъкмо по този начин, господин Свиленски отговори: За да ви няма вас, цитира Биков.В това се изчерпва вашият смисъл, различен нямате, обърна се той към партиите от ръководещата коалиция.

Но нас ни има! Но това значи, че вас не би трябвало да ви има, тъй като нямате смисъл, продължи Биков.

Знаете ли какъв брой се интересува геополитиката от този ваш смисъл, попита той и прикани страната да стартира да се държи съответно в този тежък миг.

В отговор скочи шефът на алената група Георги Свиленски. „Не съм споделил, за.да ви.няма вас. Ние сме в ръководството, с цел да не сте вие в ръководството, тъй като тези дупки са наследени“, добави той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР