Няма да ви е лесно, това заяви Корнелия Нинова към

...
Няма да ви е лесно, това заяви Корнелия Нинова към
Коментари Харесай

Нинова към ГЕРБ: Няма да отстъпим за Украйна, не сме съгласни и за 3% бюджетен дефицит

„ Няма да ви е елементарно ”, това съобщи Корнелия Нинова към Мария Габриел при започване на днешната среща сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление.
Прочетете още
Лидерът на социалистите се обърна и към Бойко Борисов и му съобщи, че са сбъркали метода през цялото време и е изгубено доста време.

" Не биваше да се предлага чисто партиен министър председател. Трябваше да търсим формат за национално, а не партийно държавно управление ”, сподели тя.

„ Трябва да обсъдим няколко дилемите, като за нас има няколко основни въпроса, които са надпартийни – би трябвало да има работещо държавно управление и парламент. Трябва да поставим старания да приемем бюджет и тук идват нашите въпроси, по които имаме разлики. Първото нещо, с което не сме съгласни е, че дефицитът би трябвало да е под 3% недостиг, с цел да влезем незабавно е Ерозоната, това значи рязане на заплащания, дано бъдем реалисти и да се спрем на недостиг от 4-4,30 ”, сподели още Нинова.

Тя е безапелационна, че по тематиката за доставки на оръжия за Украйна от Българска социалистическа партия са безапелационни и няма да правят отстъпка.

„ Няма по какъв начин да ви отговорим през днешния ден дали ще ви подкрепим, ще свикаме народен съвет на партията и на следващия ден ще дадем дефинитивно решение ”, разяснява още водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР