Няма да участваме във вота на недоверие. Това заяви за

...
Няма да участваме във вота на недоверие. Това заяви за
Коментари Харесай

Воля няма да участва във вота на недоверие

Няма да участваме във вота на съмнение.

Това съобщи за БНР зам.-председателят на Народното събрание и водач на партия „ Воля “ Веселин Марешки.

Думите му са във връзка импортирания от Българска социалистическа партия избор на съмнение към държавното управление с тематика „ Здравеопазване “.

„ Няма да участваме в този неправилен спор “, безапелационен бе той.

Според Марешки смисленият диалог не може да се организира в процедура на избор на съмнение.

„ За нас тя е изцяло безсмислена. Няма да участваме в този неправилен спор, в губене на време. Тук приказваме за реплика на активност.

Нинова се пробва през прекачване на тематиките от вътрешните си проблеми, да употребява тази парламентарна процедура, с цел да отклони вниманието от проблемите в Българска социалистическа партия. Проблемите на опазването на здравето са доста по-кардинални и няма по какъв начин провалила се партия и по тематика опазване на здравето, и по всички тематики в този момент да излиза и да се прави на опция “, изясни още Марешки.

По думите му поради неправилни политики българите се отвращават от ден на ден.

„ Липсата на опция за добър живот в България кара хората с качества да емигрират и нацията ни се стопява. Явно задачата на някои международни и европейски страни е България да се трансформира в гетото на Европа, където да останат единствено остарели и заболели и да одобряваме сходни хора от другите страни, с цел да си карат старините тук “, разяснява Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР