Няма да участвам тази година в изборите. Ще се занимавам

...
Няма да участвам тази година в изборите. Ще се занимавам
Коментари Харесай

Ревизоро няма да участва в изборите, оказван му е натиск ВИДЕО

Няма да вземам участие тази година в изборите. Ще се занимавам със служебните си отговорности – би трябвало да пълним язовири”. Това съобщи в предаването „ Неделята на NOVA” екоминистърът Емил Димитров.

Преди това той изясни, че казусът с водата в Бургас ще бъде решен, когато бъдат отремонтирани двата остарели язовира, както и когато се направи тръбопровод от язовир „ Порой”.

„ Няма да оставим Варна без вода, само че в Бургас казусът стои”, съобщи Емил Димитров.

Само за тази година министерството е трябвало да обезврези 7 000 тона рискови боклуци.

„ И надали не ми дават напън. Защо по-бързо не ги взимаме, бизнесът да продължи”, разяснява екоминистърът. „ Аз ли съм ги внесъл? Аз ли съм се изявявал като огромен предприемач? Откъде накъде боклуци, генерирани тук в България, би трябвало да се заравят на знайни и незнайни места?”, попита още той.

Емил Димитров призна и от кое място, по думите му, му е оказван напън поради разкриването на рисковите боклуци.

„ Имам един дипломат, който ми написа особено писмо, през 9 страни в 10-та та да пристигна до България, да се застъпи за Бобокови. Това е българският дипломат в Германия. Те са отишли при него, споделили са, че им преча и той какво да направи с изключение на да оказва помощ. Намират някакви наивни хорица да им оказват помощ, а те не знаят реалността”, разяснява министърът.

Относно мръсния въздух министърът изясни, че се наблюдават 7-8 ТЕЦ-а дали комините им пушат повече през нощта.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР