Няма да ставам министър-председател. България ще влезе в комбинация от

...
Няма да ставам министър-председател. България ще влезе в комбинация от
Коментари Харесай

Дончев: Няма да ставам премиер, не познавам Пеевски

Няма да ставам министър-председател. България ще влезе в композиция от злокобни рецесии. Обществото ни е разграничено. Хората с пари управляват медиите. Не познавам Делян Пеевски. Съединени американски щати нееднократно са ни казвали, че планът „ Турски поток “ не подхожда на целите свързани с диверсификацията на газовите източници. Това са посланията на вицепремиера Томислав Дончев, в изявление за БГНЕС.

С желанието си да се отдръпна Бойко Борисов като министър председател, сякаш се взема решение главният въпрос, който докара до тези митинги и ще се преодолее рецесията. Г-н Дончев, вие подготвен ли сте да оглавите държавното управление?

Томислав Дончев: Не! Това не е почтено! Правителството би трябвало да бъде управлявано от водача на партия, какъвто аз не съм. Това не е единствено техническа работа. Самата конституционна логичност допуска водачът на най-голямата политическа мощ – тази, която е спечелила изборите, който е убедил хората, че има правото да води, той да стане министър-председател. Дори в една объркана обстановка, даже в миг на политическа рецесия, аз смятам, че това е замяна и не е почтено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР