НЯМА ДА СТАНЕ.Чувам от Слави и хората му, че Кирил

...
НЯМА ДА СТАНЕ.Чувам от Слави и хората му, че Кирил
Коментари Харесай

БОЕЦ: Мафията се опитва да ни върне десет години назад. Е, няма да стане

НЯМА ДА СТАНЕ.

Чувам от Слави и хората му, че Кирил и Асен са били казуса. И се замислих, по какъв начин по този начин внезапно Кирил и Асен са проблем, а Борисов към този момент не е проблем, Пеевски не е проблем, Гешев не е проблем, Доган не е проблем, Цацаров не е проблем и никой към този момент не ги загатва? Не съм почитател на Кирил и Асен и не един път и справедливо са ми "яли шамарите ", даже и сега БОЕЦ ги натискаме да се раздвижат и задействат по сигналите ни и значимите цели, само че не не помня кой е врагът. И той не е в Политическа партия, или Демократична България да вземем за пример, той е в Сараите, в зайчарника в Банкя, в хотел Берлин. Виждам по какъв начин мафията и съветската пета колона се пробват да ни върнат 10 години обратно.

Е, няма да стане.

Угоените паяци (по Лозан Панов) поизгладняли и настървени плетат мрежите си и се канят да се впият още веднъж. Простия се гласи още веднъж да яхне простите. Отслабналото се гласи отново да дебелее. Каскета се гласи отново да се кланя и слугува на господарите си, като мачка свободните. Това се случва през днешния ден, в случай че не сте разбрали.

Бавно, мъчително, с големи страдания светлината стартира да пробива, стартира да съмва, както споделяше Кристиан Таков и наглите и марионетките им желаят да ни върнат в мрака.

Няма да стане.

БОЕЦ помним и ще ви гоним до дупка. И в случай че би трябвало и избори до дупка. Ако би трябвало и отново на площадите.

Битката продължава!

БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР