Няма да си внеса оставката втори път преди да се

...
Няма да си внеса оставката втори път преди да се
Коментари Харесай

Добрев: Няма да си внеса оставката втори път преди да знам, че резултатът ще е различен

Няма да си внеса оставката повторно преди да се убедя, че резултатът от гласуването ще е друг.
Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев пред публицисти след отхвърлянето на оставката му като народен представител
„ Колегите ме сложиха в доста тежка обстановка. Благодаря им за поддръжката. Те не одобриха този мой персонален акт. Оттук нататък бих могъл да внеса оставката повторно, само че няма да го направя преди да приказвам с тях и да се убедя, че резултатът от гласуването ще е друг, тъй като в противоположен случай ще загубим още един пленарен ден “, разяснява Добрев.
Той съобщи, че продължава да държи на своето мнение и предпочитание за оставка.
Абсурдно е изказванието, че ПГ на ГЕРБ е бламирала Бойко Борисов , добави той.
„ Няма разнобой подобен, какъвто желае да го показа колежката Нинова. Виждате, че всичко, което разясняваме, се случва намерено пред вас “, сподели депутатът.
Във връзка с апела на премиера Бойко Борисов да се одобри оставката му като народен представител, Добрев съобщи: „ И аз приканих оставката да бъде призната “.
По отношение на Елена Йончева, Делян Добрев съобщи, че по най-бързия метод ще заведе дело против нея . „ Още през днешния ден или на следващия ден ще беседвам с юристи. Ще осъждам госпожа Йончева и всички останали да вземем за пример Александър Симов , който чух да ме клюки по една от малките екрани. Считам, че всеки човек би трябвало да носи отговорност за думите си. Много скърбя сътрудниците от Българска социалистическа партия, тъй като те не могат да предложат решения и политики на хората и по тази причина употребяват компромати, ченгеджийски истории, с цел да влизат в новините “, разясни Добрев.
Той обърна внимание, че на Елена Йончева цяла седмица й се е осигурило гратис време в новините. „ Твърдо имам вяра, че би трябвало да престанат тези оскърбителен акции в България “, разясни депутатът.
По отношение на Хасково Добрев съобщи, че там си има кмет, който се споделя Добри Беливанов. „ Най-странното в цялата тази обстановка е, че всички упоменати хора, свързани с мен, са подали оставка три дни преди да раздуха абсурда колежката Йончева . Те не подадоха оставка поради нея, а три дни по-рано и тогава тя реши да развие шуробаджанашка линия в Хасково ", съобщи той, представен от Фокус.
Попитан дали ще провокира предварителни избори в общината, Добрев съобщи, че ще поддържа решенията за града, ще се опълчват на решения, които не са положителни.
„ По Закона за локалното самоуправление общинските съветници нямат механизъм, с който да създадат един тип „ импийчмънт на кмета “, изясни Делян Добрев. Попитан дали ще се кандидатира за кмет на Хасково, Добрев акцентира, че не е моментът да се разяснява тази тематика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР