Няма да си посипвам главата с пепел! - това е

...
Няма да си посипвам главата с пепел! - това е
Коментари Харесай

108 000 лева ще ни струва репликата за `абсолютния престъпник`. Но авторът й няма да си посипва главата с пепел

Няма да си поръсвам главата с пепел! - това е днешната реакция на някогашния зам.-градски прокурор на София Роман Василев за репликата му " Тъй като сте си безспорен нарушител " при ареста на Николай Цонев през 2010 година

Бившият боен министър Цонев ще получи 108 000 лв. от страната, откакто осъди прокуратурата за моралните вреди, които е претърпял при ареста и делото за рушвет. Преди 3 години той беше дефинитивно оневинен.

Психическото и прочувственото напрежение към оня миг докара до тези неконтролирани мои думи. Но аз още същия ден съм се извинил за думите и съм се отвел от досъдебното произвеждане, с цел да няма подозрения. Но бъдете сигурни - няма да си заривам главата в пясъка поради това, което съм споделил, сподели през днешния ден пред bTV Роман Василев.

Тогава стресът по това дело беше значителен. Тези изречени думи не са за похвала, поднесъл съм своите извинения, не съм се крил, споделих, че поемам цялата отговорност, твърди той.

Василев си разреши и следната имитация към водещата Евгения Марчева: " Честно да ви кажа - в случай че с подобен възторг отразявахме триумфите на прокуратурата, обществото щеше да има напълно различен тип ".

В момента Василев работи в " огромна интернационална компания ". Преценил за себе си, че му е належащо " малко повече успокоение ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР