Няма да си подам оставката. Радвам се, че всички гледат

...
Няма да си подам оставката. Радвам се, че всички гледат
Коментари Харесай

Министър Атанасов: Видеото беше съзнателно заснето, няма да подам оставка

" Няма да си подам оставката. Радвам се, че всички гледат към нас сега - видеото не беше инцидентно, беше доста умишлено снимано " - това сподели министърът на културата Атанас Атанасов пред bTV.

Трети ден към него са ориентирани доста рецензии, откакто в петък разгласява на своя Фейсбук профил видео, в което държанието му не подхожда на поста, който заема. 

Атанасов дефинира обявата си като " тест ", с който е желал да притегли внимание, тъй като " има да споделя значими неща ". 

" Обърнах се непосредствено към хората по мой си метод и за положително или неприятно той проработи. От 4 месеца стопирах да употребявам персоналния си профил, само че след толкоз време осъзнах, че единствената ни алтернатива да спечелим тази борба е посредством откровен роман непосредствено към хората, а не през комисия по културата или обществените мрежи, " добави той, повдигайки въпроса за прозрачността в ръководството.

Много известни и на фрагментите от петък и приканиха за оставката му, до момента в който други намерено му се подиграваха за детското държание:

" Ако това е цената, която би трябвало да платя - да бъда осмиван, да ми се подигрват, съм подготвен да я платя, " сподели той и се извини на засегнатите представители на гилдията. " Стига хората да гледат към нас и процесите да протичат както би трябвало, тъй като аз самичък не мога да се спря. "  

На спекулациите, че министърът е бил под въздействието на алкохол или наркотични субстанции, когато е заснемал видеото, той отговори с изказванието, че " в никакъв случай не е употребявал ", което и да е от двете.

По-рано денем той, в което в по-официален тип и със сериозен звук приказва за постигнатото от министерството по време на неговия мандат. Днес още веднъж акцентира на новината, че 30 милиона и 400 хиляди лв. са отворени за кандидатстване в Национален фонд " Култура ". Атанасов уточни точно неналичието на интерес към този факт за причина на опитите си да притегли вниманието.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР