Няма да се уморим да напомняме, че Джейсън Момоа и

...
Няма да се уморим да напомняме, че Джейсън Момоа и
Коментари Харесай

Всяка жена има нужда от един Джейсън Момоа в живота си

Няма да се уморим да подсещаме, че Джейсън Момоа и Лиза Боне са една от обичаните ни холивудски двойки! А през днешния ден попаднахме на нещо извънредно благо, което мигновено провокира необятните ни усмивки.

Аквамен/Хал Дрого в никакъв случай не е криел, че е бил влюбен в брачната половинка си още от дребен, и не стопира да наподобява влюбен до уши, повече от десетилети взаимен живот и две деца по-късно: „ Ако някой каже, че нещо не е допустимо, аз давам отговор: „ Я слушай, аз се ожених за Лиза Боне. Всичко е допустимо! “

Момоа не стопира да сервира изненади на дамата на сърцето си, като този път минава нормалните граници на въображението си. Този вторник той признава, че работи върху "таен план " - реставрацията на белия Мустанг, модел от 1964-та, който е първият автомобол на Лиза Боне. Аргументира претекстовете си по този начин:

Не можем да преживеем още веднъж един спомен, само че можем да го пресъздадем.

Работи неуморно с екип от експерти в Лас Вегас, с цел да върнат забравения искра на колата. А крайният резултат е още по-впечатляващ от остарелия ѝ образ в най-хубавите ѝ години.

Вижте във видеото по какъв начин гордият брачен партньор и двете дребни съкровища демонстрират на майка си огромната изненада и нейната прочувствена реакция:



Е, вместо умозаключение, просто ни се желае многозначително да възкликнем:

Всеки може да купи на edna жена нова кола.

Но единствено влюбеният мъж ще се впусне в същинско премеждие и пътешестване във времето единствено с цел да я види по какъв начин се усмихва.
Джейсън Момоа - подобен, какъвто го обичаме 10 фотоси  Джейсън Момоа - подобен, какъвто го обичаме  Джейсън Момоа - подобен, какъвто го обичаме  Джейсън Момоа - подобен, какъвто го обичаме  Джейсън Момоа - подобен, какъвто го обичаме
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР