Няма да се съгласим с еднополовите бракове и с осиновяването

...
Няма да се съгласим с еднополовите бракове и с осиновяването
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се обяви против гей-браковете

Няма да се съгласим с еднополовите бракове и с осиновяването на деца от такива двойки, какъвто и напън да се оказва върху нас, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в събота пред Дарик радио.

" Казвам го от свое име, че няма да се съгласим какъвто и да е напън да се оказва върху нас, тъй като това е България, българското национално общество, българските обичаи, християнското семейство и най-много децата. Това е опасност за децата. Имам случай на сътрудник от оня ден, на който детето му се обади в Народното събрание да го пита какво е. Защото му дали да попълни анкета дали е момче, момиче или друго, да не изброявам всичките 14 разновидности. Какво е това, бе хора?! Децата би трябвало да пазим! Нека тези, които имат разнообразни чувства и схващания - добре, почитаме ви, че сте разнообразни, бъдете разнообразни, само че не ни натрапвайте това ", сподели тя.

През седмицата Корнелия Нинова отхвърли да шества дружно с прайда: " Мисля, че доста ясно отговорих в писмения си и формален отговор. Ясно и изрично заявих, че аз персонално съм срещу гей-браковете и осиновяването на деца от такива двойки ".

Нинова попита дали са чути позициите на други партийни водачи: " Скатаха се, с цел да не разгневят едните или другите. Това не е позиция. Има моменти, в които би трябвало да вземеш позиция. И считам, че тук спасяваме българското семейство и българските деца. И го споделям с целия риск, който поемам и с всички удари, които знам, че ще последват оттук насетне върху мен персонално. Говоря всичко това в персонално качество ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР