"Няма да се отметна от показанията, които дадох снощи пред

...
"Няма да се отметна от показанията, които дадох снощи пред
Коментари Харесай

Проговори близначката на бито от мутри момче

"Няма да се отметна от показанията, които дадох нощес пред органите на Министерство на вътрешните работи. Поискаха от мен да разпозная тримата, които ни нападнаха в тил и нанасяха удари на брата ми близнак и на нашия другар братовчед – Яни. "

Това съобщи Пламена Димитрова, която е подала сигнала на тел.112 и е отишла в Четвърто РУП, с цел да спомага за разкриването на самоличността на тримата биячи в Крайморие. Момичето продължава да твърди, че са били нападнати в тил и сред двете компании преди този момент не е имало сдърпване, заяви Флагман.

„ Дадоха ми фотоси за различаване и аз познах един от тях – не беше мъчно. Смятам, че това е индивидът, който е споделил, че ги бил разтървавал, а в действителност той нанасяше най-тежките удари с бокс. Аз и Мария крещяхме, молехме се да спрат. Този човек сме го виждали, може да бъде разпознат незабавно – той целият е в татуировки, а под едното си око има татуировка от сълзички. Той пръв скочи на брат ми и мисля, че той нанесе тежките удари в лицето на Яни “, сподели Пламена.

Тя е студентка в университет „ Проф. доктор Асен Златаров “ и не се опасява от следствията. Иска единствено правдивост за брат й и приятеля му Яни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР