Няма да се оскъпи вота със смесено гласуване. Тази позиция

...
Няма да се оскъпи вота със смесено гласуване. Тази позиция
Коментари Харесай

Ирена Атанасова: Машините не спряха купения вот

Няма да се оскъпи вота със смесено гласоподаване . Тази позиция изрази пред News.bg националният представител от левицата Ирена Атанасова за връщането на опцията за избор за избор с машини или с хартиена бюлетина. Атанасова напомни, че левицата е упорствала за машинен избор още от 44 парламент. Сега, отчитаме съществени проблеми за нашите гласоподаватели, посочи аленият народен представител. Много възрастни хора се тормозили от избор с машини, упорстват алените, по тази причина и в този момент левицата е .

Самата Ирена Атанасова като претендент за народен представител е видяла редица порочни практики като купения избор, само че по мнението й машините не са се преборили с това порочно събитие . В Монтана 40% от гласовете са купени, акцентира тя. Народният представител е сезирала способените органи. Ако нямаме работещи институции, които в действителност да се борят за съблюдаване на изборното законодателство, не с машини, с лазери да гласуваме, резултатът ще е все тази, уточни Ирена Атанасова.

Левите не се тормозят от етикета " хартиена коалиция " . Напълно основателно аз мога да кажа, че в случай че ние сме хартиена коалиция, те са коалиция на войната , по този начин тя отговори на рецензиите за взаимното гласоподаване за изборните правила на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия.
 Хартиената бюлетина мина на първо четене в комисия, Движение за права и свободи желае машините на Тотото
Хартиената бюлетина мина на първо четене в комисия, Движение за права и свободи желае машините на Тотото

Три законопроекта трансформират Изборния кодекс те са на Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Продължаваме промяната ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР