Няма да се наложи намиращият се в добра форма Карим

...
Няма да се наложи намиращият се в добра форма Карим
Коментари Харесай

Солари зарадва феновете на Реал М с новина за Бензема

Няма да се наложи намиращият се в добра форма Карим Бензема да бъде опериран, разкри наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари. Нападателят има фрактура на пръст с ръката и се очакваше в неделя да се подложи на хирургическата намеса, само че в последна сметка това няма да се случи.

“Карим остава с отбора и ще играе. Въпросната контузия няма да му попречи с нищо. Бензема е нашето мощно оръжие в предни позиции, прави доста мощен сезон и по тази причина се радваме”, съобщи Солари.

Утре “белите” гостуват на Севиля, като двата отбора са трети и четвърти с еднакъв точков актив. Преди дни столичани отново се изложиха, откакто изгубиха против Леганес в реванша от 1/8-финалите за Купата на Испания. Все отново отборът продължи в идващия кръг.

Training | The squad held the last training session at Real Madrid City ahead of the game against Sevilla, in match week 20 of the LaLiga season, at the Santiago Bernabéu stadium (Saturday, 16:15 CET). pic.twitter.com/Zg1vJPxggv
— Real Madrid Info (@RMadridInfo) January 18, 2019
Солари има проблеми с доста контузени. “В такива сложни моменти се виждат характерите на хората. За нас е значимо час по-скоро да възстановим всички, с цел да можем да разчитаме на тях. Длъжни сме да продължаваме да печелим в Ла Лига, с цел да редуцираме разликата с тимовете пред нас”, добави аржентинецът.

Las palabras de Solari en las que, parece, descarta la operación de Benzema por ahora: " Creemos que su lesión no es un problema para que desarrolle su carrera futbolística " https://t.co/BYb1luhs0v pic.twitter.com/LoLV3y0nkY
— MARCA (@marca) January 18, 2019
Той не знае дали Марсело ще бъде подготвен за игра, откакто поради слаба форма беше отвън състава при гостуването на Бетис. Няма изясненост и за това кой ще застане под вратата, откакто Тибо Куртоа лекува контузия. Солари не изключва опцията белгийският национал да играе. “Реал разполага с двамата най-силни вратари в света”, уверен е той, визирайки и другия пазач Кейлор Навас.

Солари се ядоса на запитване за Иско, с който не се схващат: “Вече 100 пъти отговорих на въпроси за него. Всеки футболист има равни шансове да играе”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР