Няма да се месим във вътрешните процеси на БСП и

...
Няма да се месим във вътрешните процеси на БСП и
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Новото ляво обединение няма да се меси в БСП

Няма да се месим във вътрешните процеси на Българска социалистическа партия и дейностите на новото ляво обединяване не могат да бъдат тълкувани като детайл на интервенция в връзките на социалистите.

Това съобщи водачът на Движение21 Татяна Дончева пред БиТиВи за идното ново ляво обединяване, в което влиза точно и Дончева.

По думите ѝ Корнелия Нинова да прави каквото изиска. Ние сме създали партии преди 10 години и в тези партии членуват стотици хора, които не могат да се реалокират от през днешния ден за на следващия ден. Поканата да се върнем в Българска социалистическа партия е единствено ПР от Нинова и нейния кръг да отиграе нещо в дадената обстановка, разяснява Дончева.

Според нея с това управление на Българска социалистическа партия не може да се реши въпроса за огромно ляво обединяване в редиците на алените . Иначе поканата за новото ляво обединяване е направена от Костадин Паскалев, президентът Георги Първанов нямало да има водеща роля в него.

Дончева не желае новото ляво обединяване да потегля с огромна кошница и напомпано самочувствие, а да се даде звук за една сериозна политика на база построено доверие. Темата с кодове, машините и дали ще се обезпечат почтени избори е значим въпрос. Не е задоволително да каже някои, който минава за престиж, че не е допустимо да бъдат манипулирани машините, сподели още Дончева във връзка с измененията в Изборния кодекс.
 Върнете се под крилото на Българска социалистическа партия, зове Нинова някогашни червени гласове
Върнете се под крилото на Българска социалистическа партия, зове Нинова някогашни червени гласове

Конгресът на Българска социалистическа партия остава февруари месец
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР