"Няма да се женя!" С тези думи певицата Ивана опроверга

...
"Няма да се женя!" С тези думи певицата Ивана опроверга
Коментари Харесай

Певицата Ивана: Няма да се женя!

"Няма да се бракосъчетавам! " С тези думи певицата Ивана опроверга информациите, че стяга женитба през идната година.

Из медиите плъзна слух, че Ивана е сгодена, откакто се появиха нейни фотоси с пръстен на ръката. "Бижуто е неотлъчно с мен повече от 10 години. Не го смъквам. Пръстенът ми е подарък от щерка ми. Снимам клипове с него. Ходя по събития. Не е въобще нов, камо ли годежен. Видях какво се написа за мен и мощно се дръзвам на изказванията, че ще се бракосъчетавам ", изрично съобщи Ивана пред в. "България Днес ".

Снимката, на която мъжка ръка я държи, а на нея Ивана е с пръстена, се оказва, че не е на ухажор, а неин непосредствен другар. Певицата взема решение да разгласява фотосите точно на празника на влюбените - Свети Валентин, и оттова потегля "новината ", че е сгодена.



"Няма мъж до мен - споделя Ивана, с което дава да се разбере, че всичките имена, с които е свързвана напоследък, са плод на журналистически спекулации. - Символиката на този ден е да се обичаме. Затова взех решение да кача фотография с човек, на който доста държа. Той ми е непосредствен, само че не и гадже ", добави изпълнителката на шлагера "Шампанско и сълзи ".

Певицата се радва на приказни моменти с приятелите си, макар че към момента не е разкрила любовта на живота си. Тя не престава да има вяра, че един ден и това ще стане.

В неделя Ивана отпразнува рождения ден на своята щерка Теодора в едно от най-елитните пловдивски заведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР