Няма да прочета една от най-хубавите речи, които досега съм

...
Няма да прочета една от най-хубавите речи, които досега съм
Коментари Харесай

Вучич: Интерконекторът е много важен за Сърбия


Няма да прочета една от най-хубавите речи, които до момента съм писал. Просто желая да поздравя българските и гръцките ни другари за сполучливото привършване на този интерконектор. Никой от нас не вярваше какъв брой е значим той първоначално – споменавахме го като някакъв разкош, който не ни е доста необходим. Сега обаче виждаме по какъв начин Радев, Борисов, Мицотакис и Петков – те го виждаха по друг метод, имаха вяра в него, а в този момент ще се възползват от преимуществата му. Това съобщи сръбският президент Александър Вучич  Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 година в Белград. по време на формалното разкриване на интерконектора с Гърция.

„ Интерконекторът е доста значим и за Сърбия, тъй като започнахме към този момент построяването на интерконектор сред Сърбия и България, и след година се надявам да е завършен. Надявам се, че по това време следващата година ще честваме сходна гала в нашата страна ”, сподели той.

„ Чудех се по какъв начин Фон дер Лайен ще се държи с мен – усещах се като черната овца в компанията. Тя обаче се отнесе доста учтиво с нас. Без поддръжката на Европа нямаше да можем да реализираме нашите цели. Без нашия другар Алиев пък нямаше да ни е елементарно да имаме диверсификация на енергийните доставки като цяло ”, счита Вучич.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР