Няма да приемем допълнителни условия за членство в Шенген, обяви

...
Няма да приемем допълнителни условия за членство в Шенген, обяви
Коментари Харесай

Денков: Няма да приемем допълнителни условия за членство в Шенген

" Няма да приемем спомагателни условия за участие в Шенген ", разгласи министър председателят Николай Денков в директното лъчение на " Властта приказва намерено " във Facebook.

Министър-председателят изясни още, че до последния работен ден на годината България ще договаря с Австрия и Нидерландия.

Според него най-хубавият вид е рафинерията да си направи продажбата, а властта да внимава да не отиде в несъответствуващи ръце

Той разяснява и капиталовата среда у нас.

„ Инвеститорите идват, тъй като виждат, че има стабилизиране на политическата обстановка, Народното събрание приема закони, държавното управление следва програмата си. България е страна с една от най-ниските безработици, проблем за бизнеса е намирането на високо квалифицирани фрагменти “, сподели още министър председателят.

„ Опитваме се да вдигнем приходите на България и да понижим неравенствата – има доста богати и работещи небогати “, уточни още той.

Според него тези условия изрично не би трябвало да се одобряват от страната ни

На въпрос по отношение на следствието за полицейското принуждение по време на митинга от 16-ти ноември против управлението на БФС  - министър председателят Николай Денков акцентира, че е провел няколко диалога с вътрешния министър Калин Стоянов.

„ Той ме увери с съответни обстоятелства и цифри, че следствието не просто върви, а е напреднало доста, не желая да изземвам неговата функционалност. Но както нееднократно съм споделил – моето отношение към министъра ще зависи от това дали ще може да докара до дъно това следствие, тъй като Министерство на вътрешните работи би трябвало да могат да се гордеят с това, че могат да пазят жителите, а не жителите да се опасяват, че Министерство на вътрешните работи може да ги набие, когато има кротичък митинг “, разяснява Денков. 

„ Това е доста явен аршин за това Министерство на вътрешните работи за кого работи и аз желая да видя отговора “, акцентира министър-председателят.

Той ги дефинира като „ прелестна вест “

„ Не желая да разясня Народното събрание. Работим в извънредно враждебна среда – освен опозицията, само че и част от партиите, които поддържат правителството могат да си пишат актив за сметка на държавното управление безусловно. Разбира се, това не оказва помощ изключително. Но аз го одобрявам относително умерено. Непрекъснато срещам хора, които ми споделят – „ апелирам ви, не се отхвърляйте, все пак, което се чува. Дръжте се, тъй като разчитаме на Вас “, съобщи Николай Денков.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР