Няма да правя театър и да късам ритуално и демонстративно

...
Няма да правя театър и да късам ритуално и демонстративно
Коментари Харесай

Сарафов избухна: Срам ме е от Гешев, ВСС незабавно да го отстрани

Няма да върша спектакъл и да късам ритуално и демонстративно оставка. Тази роля отива на господин Гешев. Това съобщи на ексклузивен брифинг шефът на Национална следствена служба Борислав Сарафов. Крайно време е някой да каже, че царят е гол, добави той и моли Висш съдебен съвет неотложно да в профил основния прокурор от поста му.
" Иван Гешев ясно сподели през днешния ден, че има желание да влиза в политиката. Нека Висшият правосъден съвет да го освободи. Той е неприспособим да бъде основен прокурор ", отсече Сарафов.
" Точката на непоносимост е стигнала до там, че е необходим катарзис, с цел да се отреже гнилото и прокуратурата да проработи. Явно Гешев счита, че има прокуратурата като благосъстоятелност. Но никой не има нотариален акт за това. Срамувам се от държанието на Гешев ", сподели още шефът на следствието, който по работа е и зам.-главен прокурор.
" Искрено скърбя, че вместо да изпълняваме служебните си обвързване, ние занимаваме обществото като вадим кирливите си мръсни гащи и ги развяваме пред медиите ", добави той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР