Няма да правя обещания. Ще работя за каузата Дунав, а

...
Няма да правя обещания. Ще работя за каузата Дунав, а
Коментари Харесай

Новият треньор на Дунав: Целта е непрекъснато присъствие в Първа лига

Няма да върша обещания. Ще работя за идеята " Дунав ", а тя е да се утвърдим в Първа лига - да имаме непрестанно наличие. Това съобщи новият треньор на Дунав Малин Орачев, който бе показан публично през днешния ден от изпълнителния шеф на клуба Ивайло Петков.

Той ще дава отговор за спортно-техническата част освен в мъжкия тим, само че и за развиването на школата.
Орачев съобщи, че Дунав има място в Първа лига, само че по тази причина би трябвало доста труд.

" Всички би трябвало да бъдат сигурни, че ще работим ужасно доста ", сподели новият треньор.

Той разяснява и вчерашния домашен мач на Дунав, при който русенци отстъпиха на Септември с 0:1.
" Вчера видях тим с капацитет. Особено през първото полувреме Дунав се показа доста добре. Във футбола е доста значим и шансът. Вчера него го нямаше. В същото време допуснахме обикновен гол и по този начин загубихме мача ", съобщи Орачев.

Той разяснява, че за развиването на един клуб би трябвало да има надграждане. " Всеки треньор има потребност да освежи своя тим през трансферните прозорци. Когато имаме потребност от избрани футболисти, ще ги привличаме ", съобщи Орачев и добави, че е прекомерно рано за това, защото занапред ще опознава футболистите.

Орачев приказва и за изискванията, при които тренира тимът. " Теренът, на който тренирахме, не е добър. Видях обаче базата, която се прави. Имам уверението, че до двайсетина дни тя ще бъде подготвена и изискванията ще бъдат подобаващи за добър подготвителен цикъл ", съобщи Орачев.

Ивайло Петков изясни, че управлението на Дунав е разговаряло и с други треньори - някои са очаквали предложения от чужбина, други имали сегашни клубове. " Смятаме, че този треньор ще свърши работа. Млад, упорит, който идва да работи в колектив и за колектив, което е доста значимо. Орачев ще има за задача да сътворяваме и развиваме локални футболисти от школата ", изясни Петков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР