Няма да позволя българските превозвачи да бъдат заставени да отчисляват

...
Няма да позволя българските превозвачи да бъдат заставени да отчисляват
Коментари Харесай

Свиленски: Няма да се поддам на натиск, стоя зад думите си за Телетол

Няма да разреша българските превозвачи да бъдат заставени да отчисляват към компании в основата си с офшорно присъединяване . Това сподели ръководителят на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски по време на конференция.
" Причината е публикуваното през вчерашния ден до цялото управление на Българска социалистическа партия и до огромна част от медиите документ, наименуван покана за непринудено осъществяване от компания „ Телетол “, АД.
Сподели с твоите другари
Поводът за тази покана е мое изказване през предходната седмица във връзка даването на събирането на тол такси на компанията „ Телетол “. Тогава преди една седмица авторитетни медии излязоха с материали, в които настояват, че в основата на тази компания стоят офшорни компании.
Тази информация съм коментирал пред вас медиите- Никога, тези, които ме познават, не съм си разрешавал да разясня обстоятелства без да съм ги ревизирал, без да имам документи или да се пробвам да върша каквито и да е внушения “, добави още Свиленски.
Представителят на Българска социалистическа партия уточни, че в никакъв случай не се е представял за заместник-председател на партията, а на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “. „ Заявих, както споделих, че в основата на сдружението, на което е предоставено събирането на тол такси стои офшорна компания “, сподели Свиленски.
Той изясни, че 30 % от капитала на „ Телетол “ е благосъстоятелност на компания, чийто капитал е 100 % собственос на друга компания, която при учредяването си е благосъстоятелност на кипърска офшорка . „ Това е основата, за която и медиите говорите и аз по-късно разясня.
Впоследствие публично упълномощеното лице, представляващо кипърската офшорка, трансферира посредством джиросване акциите, благосъстоятелност на кипърската офшорка на собствен родственик. Същото лице Калоян е в съвета на шефовете на „ Телетол “. Заедно с певицата Лилана и индивидът, който желае моето премахване “, добави Свиленски.
„ Няма да разреша българските превозвачи, които сякаш всички защитавахме по пакета „ Макрон “ да бъдат заставени да отчисляват към компании в основата си офшорно присъединяване или офшорно минало и подставени лица.
В тяхното писмо се желае да се извиня, да бъда охулен и дисциплинарно осъден от управлението на Българска социалистическа партия, да напусна Народното събрание, желае се обществено да опровергая това, което съм коментирал, желае се да помоля всички вас да заличите информацията в уеб страниците си.
Не единствено няма да направя всичко това, а заставам зад всяка една дума, която съм споделил преди една седмица, която споделям в този момент, която ще продължа да приказвам в бъдеще “, добави Свиленски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР