Няма да повярваш какво разбрахме за жените! Те също гледат

...
Няма да повярваш какво разбрахме за жените! Те също гледат
Коментари Харесай

Нещата, които я възбуждат

Няма да повярваш какво разбрахме за дамите! Те също гледат мъже, само че хвърлят погледа, когато въобще не подозираш – мръсници! Винаги сме се чудили какво тъкмо гледат дамите в един мъж, само че в никакъв случай не сме ги питали, тъй като въпреки всичко не желаеме да ни изясняват какъв брой секси може да е амигото, който заглеждат. Според проучване на учените в Харвард, дамите подреждат възбуждащите фактори в този ред.

Флашването
Сигурни сме, че не вървиш с пола като шотландците. Следователно не можеш да им покажеш орехите. Това, което дамите гледат и считат за възбуждащо е онази лента от бельото, което се демонстрира малко над дънките. Малко, а не да си смъкнеш гащите до глезена, с цел да имат цялостна гледка. Бъди сдържан и се протегни, с цел да погледнат малко кожа! И те са хора, и те имат мръсни мечти.

Да правиш всякакви работи на нейното долни дрехи
Сигурни сме, че си хвърля по едно око на простира на съседката. Онази, с дупето от две шепички, което искаш да стискаш. Попитай благото, тя ще ти каже, че желае да ти види задника в нейните прашки. Не споделяме, че не сме се опитвали, само че е ужасно неловко, стяга задника и въобще няма да ти стане. И въпреки всичко ти предлагаме да го пробваш. Поне можеш да ги изпратиш закачени на твоя пищов – работи безотказно за нея. Изпрати фрагментите в работно време – получи подарък вечерта след работа!

Нощните трепети
Първото нещо, което правиш, когато тя опре гъз в теб е да получиш ерекция. Най-добрите полови моменти се случват, когато я събудиш през нощта и я накараш да мърка. По някаква аргументи е задоволително полово, а тъмнината е най-хубавият й сътрудник за мачкането на чаршафите. Все отново е хубаво да я оставиш да поспи най-малко няколко часа, само че повярвай, ще бъде доста перверзна, когато се отъркаш няколко пъти в нея! После не забравяй да изпращаш писма на [email protected]

Когато другите знаят, че тя прави секс
Жените споделят своите завоевания, само че шерването ги натъжава. Точно затова би трябвало да я изпращаш повече на женските раздумки, с цел да е несъмнено, че тя ще събере повече хрумвания и ще се престраши да бъде по-палава. Точно тук идва секса на общественото място и за нея е нещо вълнуващо, тъй като ще може да покаже на близките, че сега я вършат дива и щастлива. Изживяването не трябва да се подценява. Ще би трябвало да си по-смел и да поемеш самодейността – всичко друго е елементарно!

Плешивецът
Спомняш ли си, че брадите хора започнаха да трансформират промишлеността? Същото се случва и с плешивковците, късо подстриганите хора и тези, които от дълго време са свалили косата. Жените считат, че докосването на голата или обръсната глава е много възбуждащо. Сега си намерения за всички, които са те погалили през последния месец, те желаят да ти вършат неприятни работи! Особено наслаждение за женската ръка е, когато си под душа и водата се стича от главата до другата глава. Казват, че им харесва, само че би трябвало да се опитва!

Ръцете
Интригуващото е, че дамите не се кефят на нацепените батковци – ура! Важното е да имаш задоволително красиви ръце. Печелиш позитивни точки, в случай че ръцете ти са с по-дълги пръсти, добре завършени нокти (изрязани, а не манипулирани с мазила) и се тачат изключително доста предмишниците. Показването им през лятото работи задоволително мотивиращо и явно може да ти спести блъскането във фитнеса, стига да имаш по-здрав захват. Пробвай наложително.

Да те заловен в крачка
Не бе, не приказваме за изневярата, а за моментите, в които наказваш дребния воин. Готови са да гледат какво му правиш от началото до края. Приеми го на доверие. Сигурни сме, че и ти надничаш в банята, с цел да провериш дали благото не си играе с дребното бутонче за оргазми. Забрави за срама в очите, а й покажи какво се случва, когато потъркат лампата. Най-често излиза белия дух, на който също се радват!

Брънч
Жените също обичат да похапват крепко, когато пристигна уикенда. Можеш да бъдеш нейният ангел-хранител (буквално) и да я изненадаш с храна. Домашно приготвената натрупа повече точки, само че това не значи, че няма да се зарадва и на джънк. Важното е да я изненадаш в леглото. Понякога хубаво, когато може да се освободи от домашните санкции. Освободи я, с цел да те освободи.

Твоите ръце и нейните гърди
Това е най-хубавата композиция, която ще донесе позитиви в леглото. Важното е да не бъдеш малко дете, не ги стискаш като фитнес топките. Бъди малко по-нежен и ще постигнеш стремежи триумф.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР