Няма да подкрепим вота на недоверие, искаме само друг министър на

...
Няма да подкрепим вота на недоверие, искаме само друг министър на
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Няма да подкрепим вота на недоверие

Няма да подкрепим вота на съмнение, желаеме само друг министър на защитата на мястото на Красимир Каракачанов. Това сподели  лидерът на „ Воля ” Веселин Марешки в предаването „ Лице в лице ”.

Той е безапелационен, че партията му не е срещу самолетите или корабите, само че имат цели. „ Като оправим опазването на здравето, образованието и вътрешния ред с останалите пари ще си купим самолети. ”

По думите му Каракачанов не е обезпечил задоволително пари в бюджета на армията, с цел да имат водачите задоволително полети, само че е намерил за пазаруване на изтребители.

„ Искаме да не се купуват нови самолети, тъй като поради такива корупционните разходи няма пари за хвърчене на водачите и за работеща техника. Ако в този момент като изхарчим парите за ненужни самолети те ще имат нула часове. Кой, в случай че не Каракачанов дава отговор за бюджета в който или не е обезпечил средства на водачите и машините за летателна валидност, или парите са откраднати и водачите ги пращат да летят на хигиеничен най-малко, което е убийствено. Кой в случай че не Каракачанов носи отговорност ”, уточни Марешки.

Лидерът на „ Воля ” съобщи, че в случай че Каракачанов има морал няма потребност да му желае оставката - трябваше да си е тръгнал и да се откри заслужен човек. „ Каракачанов откри пари за корупционната договорка за самолетите, а за образованието на водачите не откри. Това са 1-2 милиарда, а 6 милиарда за договорката откри. Не е въпрос на пари, а в чий интерес се ръководят тези пари ”, сподели той.

Марешки добави, че партията му внася законопроект, в който е записано, че комерсиална марка няма да може да се прилепва към имена като Ботев, Левски и Раковски. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР