Няма да подкрепим свалянето на имунитета на който и да

...
Няма да подкрепим свалянето на имунитета на който и да
Коментари Харесай

Митов: Делян Добрев девет години го държаха на трупчета

„ Няма да подкрепим свалянето на имунитета на който и да е било народен представител. Защо тъкмо в този момент желаят имунитета на Борисов, когато на дневен ред е правосъдната промяна? “, сподели Даниел Митов от ГЕРБ пред Нова телевизия.

Той свързва активизиравнето на „ Барселонагейт “ с приемането на механизма за следствие на основния прокурор, тъй като тогава почнали офанзивите.

„ Народните представители би трябвало да правят работата си без да бъдат изнудвани извън. Делян Добрев 9 година го държаха на трупчета. Казаха, че няма закононарушение и в този момент възобновяват същия проблем. Това е опит за напън, който да промени политическото държание на някого “, съобщи Митов.

Според него има напън да не бъде излъчен постоянен кабинет от 49-ото Народно заседание.

„ 2 година нашите фрагменти бяха разчистени. Това беше първото нещо, което свърши служебният кабинет, а по-късно и постоянният на Кирил Петков. Със сигурност наши кметове са обект на интерес и напън, както репресивната машина се пробва да огъва и народни представители. Натискът да няма кабинет е на всички равнища “, съобщи Митов.

Етикети: Даниел Митовполитическа криза
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР