Няма да подкрепим правителство на с министър-председател проф. Габровски. Това

...
Няма да подкрепим правителство на с министър-председател проф. Габровски. Това
Коментари Харесай

Нинова: Няма да подкрепим ГЕРБ за кабинет, очакваме втория и третия мандат

Няма да подкрепим държавно управление на с министър-председател проф. Габровски. Това решение взе Националния съвет на на 8 октомври. То не конюнктурно, персонално, а кардинално, поредно, отстоявано години наред, сподели ръководителят на ПГ на " за България " Корнелия Нинова в дебата преди гласуването на проектокабинета, препоръчан от кандидат-премиера на ГЕРБ-.

Още през 2018 година нарекох този модел паралелна страна – тя съставлява пренебрежение към институциите, към разделянето на управляващите, подмолно взимане на решения в полза на малко на брой и задълбочаване на неравенствата и корупцията. Паралелната страна няма цвят, тя може да е присъща на всяка партия и на всяко държавно управление, съобщи Нинова.

Според нас имаме две задания и две благоприятни условия. Първата – да продължим битката с модела на ръководство, наименуван от нас от дълго време паралелна страна. Втората задача е да преведем България пред рецесиите отговорно и с мисъл за хората. За това нещо има две благоприятни условия – ние ги виждаме във втория или третия мандат. Не одобряваме думите, че единствено първият мандат е опция за обезпечаване на разцвет на България. Категорично няма да подкрепим предлагането на за кабинет. Очакваме втория и третия мандат за търсене на опция за продължение на битката с модела на паралелна страна, обществена правдивост и превеждане на България през рецесиите, сподели още.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР