Няма да подкрепим по никакъв начин кабинет на Слави Трифонов.

...
Няма да подкрепим по никакъв начин кабинет на Слави Трифонов.
Коментари Харесай

Борисов към ИТН: Вие сте токсични, аз не ви искам

Няма да подкрепим по никакъв метод кабинет на Слави Трифонов. Няма да го подкрепим, тъй като то е рожба на всички тези токсични партии, които сътвориха прелом. Това разгласи водачът на втората политическа мощ в страната Бойко Борисов.

Той съобщи, че освен няма да поддържат Трифонов, а ще влязат в пленарната зала и ще гласоподават срещу. Уточнението бе обещано, защото при догадка на по-малко депутати в пленарна зала за утвърждение на оферти от „ ИТН “ кабинет може да бъдат нужни по-малко от 121 гласа „ за “.
Борисов изрично разгласи, че в случай че ГЕРБ получи мандат за сформиране на държавно управление, ще го върне незабавно на президента Румен Радев.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов насочи нова порция рецензии към Слави Трифонов и членовете на „ ИТН “. Той укори и други политически лица като Христо Иванов от " Демократична България ".

" Ако някъде има спад на милиони, това е при Слави Трофонов. Той всеки ден говореше, че на референдума са го подкрепили 2,5 млн. души, а на 11 юли те станаха 600 хиляди " Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Единствените, който се биха с Има Такъв Народ, са ГЕРБ-СДС, акцентира той.

" Вие сте токсични. Аз не ви желая. При целия рекет и тормоз към нас, съобщи Борисов.
Имаш ли морал, бе, Христо, бе. Ами Слави с трите джипа, където ме обиждахте. И в този момент - без вас не можем. Кое зло да избера - имам Бойко Рашков, имам Слави Трифонов. Не поддържаме държавно управление - имам Бойко Рашков. Подкрепяме - Имам Слави Трифонов. Затова - апелирам те Христо. Ако вие, водени от Румен Радев, ни докарате до трети избори, няма никакво значение какво ще се случи с ГЕРБ, сподели още някогашният министър председател.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР