Няма да подкрепим нито една от номинациите за председател на

...
Няма да подкрепим нито една от номинациите за председател на
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Няма да подкрепим нито една от номинациите за председател на СОС. Ще бъдем силна опозиция

" Няма да подкрепим нито една от номинациите за ръководител на СОС. Ще бъдем мощна съпротива ”. Това съобщи Антон Хекимян от ГЕРБ-СДС.

" Задължение е на най-голямата група в СОС да поеме отговорност, тъй че да сътвори болшинство ", акцентира общинският консултант.

Кандидатурите за ръководител на СОС са:

Борис Бонев от ПП-ДБ- Спаси София
ГЕРБ - без номинация
Диана Тонова - Българска социалистическа партия
Красимир Гълъбов - Възраждане
Пламен Данаилов - Има Такъв Народ
Хекимян акцентира, че в този момент е ред на тези, които са заявили, че са спечелили изборите, да покажат, че могат да го създадат.

" Цялата група няма да гласоподава и да участва нито на първия избор за началник на СОС, нито на по-следващия ”, сподели още Хекимян. Той разясни, че по този начин ще си проличи кои са подмолните сделки, които съгласно него текат и в този миг.

" Ние в сглобка на локално равнище няма да участваме ”, означи Антон Хекимян от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

Прошко Прошков, също от ГЕРБ, напомни, че ПП-ДБ са работили към този момент с групата на Българска социалистическа партия. " Те сътвориха дружно държавно управление, което преди време постави ръчна спирачка на развиването на София през най - тежката енергийна и коронавирус рецесия. Надявам се още веднъж да намерят път един към различен ”, съобщи Прошко Прошков. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР