Няма да подам оставка поради обвинения, отсече губернаторът на щата

...
Няма да подам оставка поради обвинения, отсече губернаторът на щата
Коментари Харесай

Куомо отказва да хвърли оставка, вече 5 жени го обвиняват в насилие

" Няма да подам оставка заради обвинявания ", отсече губернаторът на щата Андрю Куомо в неделя пред кореспонденти, представен от " Блумбърг ". " Няма метод да подам оставка. " Припомняме, че Обвиненията обаче към този момент са 5, откакто през уикенда бяха оповестени разкрития от още две някогашни сътруднички от Washington Post и Wall Street Journal. Губернаторът сподели, че ще сътрудничи на основния прокурор Летиша Джеймс, с цел да приключи следствието си и прикани всички да изчакат, преди да се произнесат по тематиката.

Губернаторът повтори изказването си от предходната седмица, че всяка жена има право да разкрие осъщественото над нея принуждение. Но въпреки да се извини за държанието си към други дами, което е било " неправилно тълкувано ", той изрично отхвърли обвиняванията против него като " погрешни ".
 Повечето нюйоркчани не желаят нов мандат за Куомо
Повечето нюйоркчани не желаят нов мандат за Куомо

След като кавги раздрусаха ръководството му

Някои конгресмени от Демократическата партия към този момент приканиха за оставка на Куомо. Но управлението на демократите, в това число водачът на болшинството в Сената на Съединени американски щати Чък Шумер и други, се ангажира да изчака резултатите от следствието на Джеймс, преди да произнесе присъда.

Куомо също по този начин е изправен в домовете за остарели хора, които съгласно държавния прокурор са били понижени с към 50 %. Извънредните пълномощия на губернатора, свързани с пандемията на ковид,

Повечето регистрирани гласоподаватели в Ню Йорк, интервюирани в неотдавнашна анкета на университета Куинипиак, , които сега хвърлят сянка върху ръководството му. 59% не считат, че той би трябвало да се кандидатира за преизбиране, откакто мандатът му завърши идната есен.
 Трета жена упрекна Куомо в полово принуждение
Трета жена упрекна Куомо в полово принуждение

Поискал да я целуне на женитба
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР