Няма да оцелят, отиваме на избори, отново ще се купуват

...
Няма да оцелят, отиваме на избори, отново ще се купуват
Коментари Харесай

Попова: Няма да оцелеят, отиваме на избори, ще се купуват гласове

Няма да оцелят, отиваме на избори, още веднъж ще се купуват гласове, ще се преразпределя пая и ще стигне до безусловно същите разправии. Не виждам никаква смяна в политическия живот в България, обезверена съм и не давам късмет на политиката изобщо. Така разяснява протичащото се в родната политика в „ Пресечна точка “ по Нова Тв певицата Мариана Попова.

Каквото и да ти приказват, става въпрос за пари, това е ясно и на най-обикновения човек. Могат и да се схванат в Народното събрание, в случай че се наместят там по схемите и се схванат, кой какво е взел, кой какво е дал, кой къде е напуснал и какво се е случило в последна сметка. Но това, което дублирам от доста години е, че за мен в България би трябвало да се смени политическия строй. Хората не имат вяра в партии, не имат вяра в незаконни организации, както ги назовавам, не имат вяра в някакви смешни организации, които се борят за дотации, с цел да си провеждат някакви събирания и да се лъжат, че са политици, добави Попова.

Тоест, актуалният партиен модел, ръководещи да вършат партии, не е моделът, който желаеме. Лично мое мнение е, за какво пък да нямаме президентска република. Аз съм съгласна за това. Така ще има един човек, от който да пожелаваме и който да подлагаме на критика, и който ще поема отговорността, сподели Мариана Попова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР