Няма да откриете драма тук – Гуинет и Крис са

...
Няма да откриете драма тук – Гуинет и Крис са
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу за първи път коментира отношенията си с Дакота - slava.bg

Няма да откриете драма тук – Гуинет и Крис са образец за това по какъв начин би трябвало да наподобяват връзките с някогашния сътрудник.

Съвсем близки са и Гуинет и Дакота – двете постоянно прекарвали време дружно и в никакъв случай не са таили неприятни усеща една към друга. В последното си изявление Полтроу за първи път намерено разяснява връзките си с новата другарка на Крис и ни даде още един мотив да я харесваме, предава Мissbloom.bg.

“Обичам я. Знам, че може да наподобява необичайно в профил, само че е по този начин. Но особено в този случай, стана напълно естествено – просто я боготворя. Винаги се пробвам да се слагам на мястото на другия и мисля какво мога да направя за него, вместо да бъда негативно настроена”, споделя Гуинет за връзките си с Дакота.

По отношение на връзката си с Крис, Дакота признава, че двамата към момента се схващат страхотна и поставят доста старания във връзката си поради децата: “Няма избрана линия, в която си казвате “О, към този момент не сме дружно, това беше”. Особено, когато имате деца дружно, отговорността е непрекъсната и би трябвало да се стараем да поддържаме положителни връзки с някогашната половинка, минимум за тях.”

“Двамата с Крис се постарахме доста първоначално след раздялата ни. Вече не е мъчно да споделяме – обичаме се, смеем се, даваме най-хубавото един от друг”, добави тя.

Тази година двамата някогашни даже прекараха дружно коледните празници на отмора в Аспен.

Актрисата може да се похвали, че е в положителни връзки с всичките си някогашни. В изявлението декларира, че с Брад Пит също поддържат контакт и двамата имат най-топли усеща един към различен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР