Няма да направим компромис с борбата с корупцията. Това беше

...
Няма да направим компромис с борбата с корупцията. Това беше
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Сигурен съм, че президентът Радев ще вземе нашата страна в битката срещу олигархичния отбор

Няма да създадем компромис с битката с корупцията. Това беше декларирана алена линия за нас и в действителност по тази причина и падна кабинета - с това, което се случи на " Капитан Андреево ", със декларираните компании за парите за пътищата. Това разяснява Настимир Ананиев от ПГ на " " в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия. 

Хората видяха защо става въпрос - ние имаме два тима, на България и на един олигархичен Франкенщайн - Борисов, Доган, Пеевски, Орлин Алексиев, Слави Трифонов и една алена петолъчка - Костадин Костадинов, сподели още той. 

В момента ни се отдава късмет да си върнем страната, само че това зависи от народните представители, счита Ананиев.

Ако би трябвало да се отиде на избори, ние нямаме терзание. На никой не се молим, призоваваме. Всеки самичък да огледа на себе си и да избере в кой тим желае да бъде. Нека има избори - в каква настройка ще е идващото държавно управление? Няма ли да влезем в един цикъл от избори? По какъв метод ще се случват законите?, попита депутатът.

Когато се прави болшинство, доста ясно би трябвало да се заявят целите, безапелационен е той.

В момента, в който видиш Движение за права и свободи в нервност и да реве, значи нещо се случва. Кога последните 20-30 години Движение за права и свободи се е оплаквало от някой? В момента те са в нервност, тъй като не могат да се договорят с нас, счита Ананиев.

Не забравяйте, че на летните митинги през 2020 година президентът Радев излезе с вдигнат пестник против този тим на Франкенщайн, за който загатнах. Аз нямам доверие той да смъкна този пестник против този тим. В тази борба аз съм сигурен, че той ще вземе нашата страна. Имаме двама водачи с разнообразни отзиви - единият е в президенството, другият е в изпълнителната власт и всеки има своите пълномощия по конституция, уточни Ананиев.

Всички виждат, че има някакво напрежение сред Радев и Българска социалистическа партия и аз съм сигурен, че може би ще намерят метод да го изгладят. Когато страната е в няколко рецесии, просто би трябвало да се държим отговорно, счита депутатът.

На " " министър председателят е Кирил Петков, безапелационен е Ананиев.

При нас има доста хора, способни да се оправят с тази задача, добави той.

Кирил Петков има визия за България и едни хора, които не се продават. Нашият зов е и към депутати от ГЕРБ, които желаят да се откъснат от този синджир, които желаят да застанат на вярната страна и те имат тази опция, съобщи Ананиев.

Той разяснява и интервюто на премиера Кирил Петков за английското издание " Гардиън " като съобщи, че фактологията би трябвало да се ревизира тъкмо и Петков не е споменавал оръжия за Украйна, а експорт за Полша.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР