Няма да мрънкам и веднага започвам с предложенията. Сезонът е

...
Няма да мрънкам и веднага започвам с предложенията. Сезонът е
Коментари Харесай

Как да спасим черноморския сезон

Няма да мърморя и незабавно стартирам с предложенията. Сезонът е провален! Да! Но има вяра. Само би трябвало страната да запретне ръкави и да предприеме следните дейности:

Да се направи билетче от лотарията – „ Златен сезон “. Купуваш, търкаш и с изхарчените пари спасяваш сезона.

Да се пуснат още сто-двеста кила кокаин в разфасовки по 100 грама да плават на разнообразни места и който ги улови – негови са си. Победителите да ги дават по малкия екран, с цел да притеглят още хора.

Да се даде право на всеки концесионер от два до четири следобяд да дави по един човек на плаж. Хората обичат зрелища (още античните римляни по този начин са си спасявали сезоните). В часовете за давене царевицата да е на половин цена. От 10 на осем лв..

Да се вкарат нови материали за шезлонги. Тиково дърво от бор, балсово дърво от бор, както и махагон от бор.

Да се даде право концесионерът да може да бие по един клиент дневно без причина за поддържане на плажната дисциплинираност.

Да се направи ДМС акция „ Спаси сезона “ с цел да могат хората непринудено да превеждат пари за идеята.

Да се направи спортно съревнование. Мутрите от единия концесионен плаж да могат да атакуват мутрите от другия и да заграбват територия. Нещо като стратегическа игра, само че с мутри.

Знам, че ще ревете при идващото предложение, само че в случай че сте патриоти ще ме разберете.

Всеки концесионер да има правото на средновековното феодално право – „ правото на първата нощ “. В случая „ правото на първия плаж “. Концесионерът би трябвало да може по закон да преспи с всяка жена, която за пръв път идва на плаж. Така се дава опция на дамите да раждат и ще оправим демографията.

Ромите продаващи царевица да носят перуки като Моцарт. Не знам за какво, само че ще стои доста изтънчено и туристи от целия свят ще се стичат да ги гледат. Снимките с тях да са против пари. Може да се създадат и магнити за ледник.

Като споделих фотоси, та се сетих: Снимка на прегънат или негоден чадър – 5 лв.. Снимка на чадър и шезлонг -10 лв. Снимка на сметката от заведение -50% от цената на сметката.

Снимка на празен плаж – по сделка с концесионера, само че не-по малко от 10 % от концесионната такса.

Да се вкара „ Данък прелиминарен туризъм “. Направо да се приспада от заплатата. Няма искам-не желая. Щом си жител си задължен да си екскурзиант. Така ще е законно. Който се дърпа – нарушител. Знаете ли какъв брой работа на Министерство на вътрешните работи ще се отвори да лови нарушители?

Задължително да се затворят изходите към Гърция. Не да се лигавим с някакви тапи. Така де, в сложни времена се постановат сложни решения. Да се разгласи на популацията, че това се прави за тяхно положително. Да кажем, че по този начин се защищава от захапване от комари.

Ако и това не проработи, да се разгласи война на Гърция. Ще се наложи на гърците да ни завладяват, ще станем тяхна територия и тогава не ние, а те ще имат провален сезон.

Вижте, че е елементарно?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР