„Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и

...
„Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и
Коментари Харесай

Румен Радев: Няма да ме видите в хора на паниката, колкото и рейтингово да е в момента

„ Няма да ме видите в хора на суматохата, колкото и рейтингово да е това сега. Предпочитам гласа на разсъдъка, каквото и да ми коства “. Това разгласи президентът Румен Радев от Трявна, където през днешния ден посети оръжейния цех „ Емко “.
Водещи медици с молба: Останете си у дома! Специалистите се притесняват, че ще провокираме взрив на COVID-19 със скупчвания към Великден
„ Многократното повторение на операцията, че президентът желае да саботира здравните ограничения няма да я трансформира в истина. Заедно със здравните ограничения би трябвало да има съответни социално-икономически ограничения и то по три доста значими критерия: да бъдат навременни, да бъдат налични, да бъдат безплатни “, акцентира президентът.
Фондът на фондовете предлага на бизнеса безлихвено или разсрочено кредитиране Институцията ще облекчи кандидатстването за финансовите принадлежности
По думите му свалянето на ограничаващите ограничения не би трябвало да става внезапно, а апелите би трябвало да бъдат към разсъдъка и отговорността на българите, които не липсват, а не да се насажда боязън и суматоха.



„ Ако нещо може да компрометира здравните ограничения, това не е безотговорността на българите, както се пробват в последно време да ни внушават, а неналичието на безапелационни, навременни обществени и стопански ограничения. Тяхната липса води до обезверяване на хората “, счита президентът.
695 са случаите на COVID-19 у нас - 35 са умрелите, а излекуваните - 81 За последните 24 часа са регистрирани 19 нови случая
Той моли и за явен проект за последователно излизане от изключителното състояние.

„ То не може да стане бързо. Това е комплициран развой, при който би трябвало да има поетапно обмисляне. Много страни към този момент работят с такива проекти. Ако България не го направи това, ние рискуваме втора вълна “, посочи Радев.

От управлението на оръжейното дружество „ Емко “, където работят 630 души, оповестиха, че не желаят помощ от страната, а упорстват тя да не им пречи да изнасят продукцията си.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 695 10 35 81 Света 1 929 633 5 785 119 785 453 018 Заразени* Нови Починали България 695 10 35 Света 1 929 633 5 785 119 785
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР