Няма да крием – Дни на предизвикателствата ни е любим

...
Няма да крием – Дни на предизвикателствата ни е любим
Коментари Харесай

Пет причини да отидем на Дните на предизвикателствата

Няма да крием – Дни на провокациите ни е обичан фестивал. Обичаме приключенската атмосфера, опцията да се забележим с хора, споделящи ползите ни и вълнението, че ще забележим на сцената някои от хората, на чиито огромни достижения сме се радвали на страниците си през цялата година. Тази година харесваме програмата на Дните още повече и повода е доста елементарна – тя ще бъде целодневна и без да увъртаме повече – ще можем да се включим в работилница по варене на бира с естествен сняг, донесен напряко от планината!

Разбира се, това не е всичко, поради което си заслужава да посетим тринайсетото издание на феста. Ето да вземем за пример, още 5 аргументи:

- Практика по оказване на първа помощ с главен акцент хипотермия и височинна болест, която ще бъде последвана от къса сесия йога: 29-и ноември, следобеден блок, сред 14 и 17 ч.

- Глен Плейк, който ще изнесе презентация-изненада на 30-и ноември, ще бъде почетен водещ във вечерта на 1-ви декември, ще донесе сняг, пънк, дълги коси, невероятни истории за ски…

- Отворени дискусионни срещи, да вземем за пример за сигурност и произшествия в парапланеризма. Пилоти, претърпели произшествия, ще се изправят пред публиката, да споделят своя опит и да приказват за попречване на опасности.

- Състезание с хартиени самолетчета! Винаги сме знаели, че инструкторите на SkyCamp имат всевъзможни щури хрумвания.

- Работилница по направа на шоколад от Bio Benjamin.

Понеже не ни стигнаха позициите, единствено ще отбележим, че и филмовата стратегия на Дните въобще не е за изпускане. Очакват ни цели 10 министър председатели, измежду които FISHPEOPLE на Patagonia и In Gora.

Пълната стратегия на Дните по дни и часове можете да видите тук , а настоящата информация за това, което следва, следим във Facebook .

Билети за фестивала могат да се закупят авансово на цена 25 лева за трите дни онлайн от Тикетлоджик и на място от магазини „ Стената “. Еднодневните билети са на цена 10 лева и ще могат да се закупят и на място.

www.360mag.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР