Няма да крием, че всяка адаптация по видео игра за

...
Няма да крием, че всяка адаптация по видео игра за
Коментари Харесай

The Last of Us, HBO и адаптацията по играта

Няма да крием, че всяка акомодация по видео игра за огромен или дребен екран ни изпълва със удовлетворение и вяра, че следва нещо извънредно и необикновено. Сега HBO ще се опита да ни завоюва с акомодацията на The Last of Us.

Към момента е несъмнено, че се приготвя сериал, само че не и с какъв брой епизода.

Това, което знаем, е, че той ще бъде основан от Крейг Мазин - индивидът зад " Чернобил ", и Нийл Дръкман - основателят на играта.

Интересно е, че в продуцирането на сериала присъединяване ще имат Sony Pictures Television и PlayStation Productions. Всъщност, The Last of Us ще бъде първата телевизионна продукция, в която PlayStation има присъединяване.

Първоначалната концепция на Sony е да сътвори филм, основан на играта, само че тя пропадна. The Last of Us излезе през 2013 година и сюжетът ѝ се върти към опитите на контрабандист (Джоел) да преведе уплашена тинейджърка (Ели) през Съединени американски щати в пост-апокалиптични условия.

През май тази година се чака играта да се снабди и с втора част. Не се знае по кое време да чакаме сериала, само че в случай че сме късметлии, може да ни огрее към края на 2021 година /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР