"Няма да коментираме скандала със снимките от спалнята на премиера,

...
"Няма да коментираме скандала със снимките от спалнята на премиера,
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Идеята за обединяване на жандармерията с отряда за борба с тероризма е добра

"Няма да разясняваме абсурда със фотосите от спалнята на премиера, до момента в който не получим отговорите от съответните институции. Притеснителен е отзвукът, който фрагментите получиха в международните медии. Това носи неприятен имидж на страната. В момента се опитваме да влезем в чакалнята на еврозоната и се появяват сходни неща. Грозно е ”. Това съобщи в ефира на „ Неделята на NOVA " зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Той разяснява измененията в Закона за Министерство на вътрешните работи.

Ген. Румен Миланов: Структурите за защита не са носни кърпички

„ Право на президента е да постанова несъгласие върху закони, а право на Народно събрание да изслуша претекстовете и да реши по какъв начин да гласоподава. Идеята за сливане на жандармерията с отряда за битка с тероризма е добра. Не намирам политическа мотивация в цялото нещо ", сподели още Хамид.

Той направи коментар и по отношение на проблема „ Белене”. „ Винаги сме били срещу развиването на атомната енергетика. Този план потегли без съответните стопански обосновки. Когато целия свят потегля по „ зеления” път, не може България да върви по път, друг от европейския.

Валентин Николов: Убеден съм, че АЕЦ "Белене " би трябвало да работи
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР